Psihologie clinică
Evaluare psihologică
Evaluare psihologică pentru autocunoaștere, în interes personal
Acest tip de evaluare vi se potrivește dacă aveți anumite nelămuriri, întrebări sau curiozități legate de starea dvs mentală sau a copilului dvs.
Este un punct de plecare pentru a obține îndrumare în vederea dificultăților dvs specifice, cum ar fi recomandări către tipuri specifice de psihoterapii, specialități medicale și alte activități indicate pentru ameliorarea situației cu care vă confruntați.
Evaluare psihologică
Evaluare psihologică pentru diferite comisii
Dacă aveți nevoie de eliberarea raportului necesar alcătuirii dosarului pentru încadrarea în grad de handicap adulți/copii, încadrarea cu CES, încadrarea pentru pensie de invaliditate, etc, acesta este tipul de evaluare pentru dvs.
Poate fi vorba și de alte situații pentru care aveți nevoie de atestarea sănătății mentale (de exemplu, fertilizare in vitro, luare copii în plasament, etc).
Evaluare psihologică
Evaluare educațională
Tipul acesta de evaluare este indicat elevilor pentru diferite situații din mediul școlar, cum ar fi un raport psihologic în vederea stabilirii necesității pentru înscrierea la școală, mutarea la altă școală, schimbarea sau amânarea școlii, etc.
Psihologie clinică
Evaluare pentru consiliere vocațională
Ești elev sau părintele unui elev căruia îi este greu să se decidă „ce vrea să fie când va fii mare”? După ce ne cunoaștem puțin dar și cu ajutorul unei platforme online specializate, prin servicii de evaluare psihologică licențiate, te pot ajuta să afli: punctele tale forte și slabe din plan cognitiv și non-cognitiv, interesele și valorile tale profesionale și profilul tău de orientare școlară și orientare profesională – adică, topul liceelor, facultăților și a ocupațiilor din România care ți se potrivesc caracteristicilor tale.
Psihologie clinică
Workshop de educație parentală
Programul de Educație Parentală „Cercul Siguranței” este un curs interactiv de 8 sesiuni (una pe săptămână), recomandat părinților cu copii ce au vârste cuprinse între 4 luni și 6 ani. Scopul acestui program este consolidarea relației cu copilul ca fiind bazată pe atașamentul securizant, prin intermediul dezvoltării empatiei părintelui și a altor moduri de acțiune ce le vom învăța împreună.
Psihologie clinică
Workshopuri de psihoeducație
În regim individual, familial, de grup sau chiar în mediul școlar în clasă, experiența și pasiunea mea pentru a împărtăși cunoștințe din sfera psihologiei, nu are granițe.
Am ținut și pot ține oricare dintre workshopuri atât în limba română, cât și în limba engleză.
Realizez așadar prezentări pe teme de interes în special tinerilor: psihoeducație emoțională, prevenția în cazul adicțiilor, despre pubertate, despre bullying, efectele pandemiei, despre tehnologie, despre relaxare, despre furie și violență și multe altele.
În funcție de tematică, unele materiale pe care se bazează prezentarea mea este obținut din cadrul colaborării mele cu diferite asociații și organizații a căror misiune o transmit mai departe!
Psihologie clinică
Consiliere pentru dezvoltare personală
Ca și consilier pentru dezvoltare personală certificat, te invit în caz că ai nevoie de ghidaj în luarea unor decizii dificile, în autocunoaștere, pentru creșterea stimei de sine, gestionarea timpului și a resurselor personale, de (psiho)educație/informare, creșterea autonomiei și altele.
Apelăm la consiliere când ne aflăm într-un impas pentru scurtă durată (situația e o excepție, nu a fost așa mereu) și când suntem clinic sănătoși, persoane cu tulburări mintale diagnosticate NU pot beneficia doar de consiliere.
Psihologie clinică
Intervenție psihologică primară
Într-un număr restrâns de ședințe, putem explora mai în profunzime aspecte ale psihicului care doresc să fie ascultate de o prezență plină de acceptare necondiționată, empatică, fără să judece.